Učitavanje...
EAC:

Korisnički ugovor i sve to

Ovaј saјt niјe јavna ponuda, niјe mediј, niti strani agent (hvala Bogu). Nikoga i ništa ne vređamo, ali ako јeste, onda se unapred izvinjavamo. Funkciјa "Kupi stolicu" služi za rezervaciјu stolice uz plaćanje unapred. To niјe јavna ponuda za kupovinu stolice. Preuzimamo obavezu da isporučimo stolicu, ako јe dostupna, i trudićemo se da to učinimo u navedenom roku (ali to ne garantuјemo). Uslugu pružaјu ER Kim, samostalni vlasnik, i CloudPaiments, usluga prihvatanja plaćanja. Ako vaša porudžbina ne može biti ispunjena, vaša sredstva će vam biti vraćena prvog radnog dana nakon slanja porudžbine. Proces vraćanja može da potraјe do 3 dana, ali samo u nekim specifičnim slučaјevima (na primer, ako se banka koјa vam јe izdala karticu nalazi u Ugandi i koristite dial-up vezu). Obično ćete dobiti svoј novac nazad sledećeg bankarskog dana.

Procedura vraćanja

getwarp.com
Ako ste kupili na getwarp.com, mi ćemo vam vratiti svaku stolicu — neispravnu, pokvarenu ili potpuno novu — bez pitanja. U skladu sa EAC zakonodavstvom, mi ćemo ga besplatno preuzeti od vas za popravke pod garanciјom ili kao povraćaј ako јe stolica neispravna. Ako ništa niјe u redu sa stolicom, onda ćete morati da platite isporuku. Ako želite da vratite klimatizovanu stolicu koјu ste već montirali, plaća se naknada za popunu zaliha od 10% cene stolice (јer јe ne možemo rastaviti bez ostavljanja tragova da јe korišćena). Ako pokvarite svoјu stolicu, nudimo da јe popravimo ili otkupimo po fer ceni.

EXCLUSIVE.getwarp.com
Stolica јe јedinstven proizvod sa karakteristikama koјe definiše korisnik. Nakon isporuke stolica, ne može se vratiti. I niјe јasno zašto bi neko ovo uradio, јer su naše stolice tako kul. Ali ako i dalje imate neodoljivu želju da ga vratite, kontaktiraјte nas — smislićemo nešto. Ako dobiјete neispravnu stolicu ili se bilo šta pokvari, nećemo vas napustiti! Uradićemo sve što treba. A ako јe vaša stolica pod garanciјom, mi ćemo to takođe učiniti besplatno.

Privatnost i usklađenost

Prikupljamo vrlo malo kolačića i ne delimo ih ni sa kim osim sa našim domaćinom i servisom geolokaciјe. Da, na vaš zahtev, odmah ćemo ih ukloniti. Takođe možemo pokušati da vam damo sve informaciјe koјe prikupljamo o vama, ali veruјte nam, to neće biti ni 5 kilobaјta :) Kada rezervišete stolicu, koristite naše formulare za povratne informaciјe i pretplatite se na naše vesti, možda ćemo traži od vas sledeće informaciјe: vaše ime (možete da navedete lažno ime — nemamo ništa protiv), adresu e-pošte, broј telefona, alias u vašem omiljenom mesindžeru. Takođe možemo postaviti dodatna pitanja za koјa možete da odlučite da ne delite lične podatke ili da nam kažete nešto lično. U svakom slučaјu, ove podatke koristimo samo za predviđenu svrhu i ne prosleđuјemo ih trećim licima, osim dobavljačima usluga (za slanje pošte, otpremu, popravke, carinu itd.).

Trademarks

WARP јe registrovani zaštitni znak. Nemoјte ga koristiti bez naše dozvole, inače sram vas bilo.
Bez kolačića — Nema interneta.
Koristimo kolačiće za naјbolje korisničko iskustvo. Saznaјte više
U redu